Πάνορμος, Σκόπελος, Σποράδες
24240 23712
Image

Τοποθεσία, Πάνορμος

Τα Niki Studios & Apartments είναι ένα πανέμορφο συγκρότημα που βρίσκεται στον Πάνορμο της Σκοπέλου, σε ένα εκπληκτικής ομορφιάς περιβάλλον, περιτριγυρισμένο από δέντρα και προσφέρει μοναδική θέα στη θάλασσα και στα μαγευτικά χρώματα του ηλιοβασιλέματος.

Ο Πάνορμος που βρίσκεται σε απόσταση 12χλμ από τη Σκόπελο, είναι από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς του νησιού, όπου το υπέροχο ηλιοβασίλεμα σε συνδυασμό με την εκπληκτική θάλασσα και το καταπράσινο περιβάλλον συνθέτουν μια εικόνα μοναδική.

Έχοντας πολύ καλή τουριστική υποδομή, στον Πάνορμο μπορείτε να περάσετε όλη σας την ημέρα στη θάλασσα.

Panormos Skopelos Greece

Η πρόσβαση στον Πάνορμο είναι εύκολή, μόνο 12 χλμ από τη Σκόπελο μέσω Αγίου Ρηγίνου ή 18 χλμ μέσω της διαδρομής του Σταφύλου - Αγνώντα. Και οι δύο διαδρομές είναι απολαυστικές.

 

Δραστηριότητες στον Πάνορμο

Στον Πάνορμο δεν θα βαρεθείτε ποτέ. Καταδύσεις, θαλάσσιο καγιάκ, πεζοπορία, είναι μερικές από τις μοναδικές εμπειρίες στον Πάνορμο. Εξερευνήστε το βυθό μέσω του καταδυτικού κέντρου της περιοχής. Ανακαλύψτε όμορφα μονοπάτια, περπατήστε σε διαδρομές μέσα στο πράσινο.

Καγιάκ

Επισκεφτείτε το https://kayakinggreece.com,
ή τηλεφωνήστε στο 697 429 9055

 

Καταδύσεις

Επισκεφτείτε το www.sporadesdiving.gr,
ή τηλεφωνήστε στο 6940 448 000

Σκόπελος

Η Σκόπελος που βρίσκεται μεταξύ Σκιάθου και Αλοννήσου είναι ένα πανέμορφο, καταπράσινο νησί με μαγευτικές ακρογιαλιές με γαλαζοπράσινα νερά. Πεύκα που καταλήγουν στο νερό, θάλασσα και δέντρα που γίνονται ένα, κρυστάλλινα νερά, χρώματα μοναδικά, συνθέτουν έναν επίγειο παράδεισο.

v>
Πως θα έρθετε στη Σκόπελο

Στην Σκόπελο υπάρχουν 2 λιμάνια, η Γλώσσα και η Σκόπελος και όταν ο καιρός δεν επιτρέπει η πρόσβαση γίνεται από το λιμάνι του Αγνώντα. Συμβατικά πλοία και ταχύπλοα συνδέουν την Σκόπελο με την Σκιάθο, την Αλόνησσο, την Σκύρο, τον Βόλο, τον Άγιο Κωνσταντίνο, την Κύμη και το Μαντούδι στην Εύβοια, και με την Θεσσαλονίκη.

Από την Σκιάθο: Υπάρχουν αναχωρήσεις από την Σκιάθο για την Γλώσσα (20-30 λεπτά με ταχύπλοο) και το λιμάνι της Σκοπέλου (45 λεπτά με ταχύπλοο). Η Σκιάθος διαθέτει αεροδρόμιο και η απόσταση από το αεροδρόμιο της Σκιάθου μέχρι το λιμάνι της είναι 5 λεπτά.

Από τον Άγιο Κωνσταντίνο - 60 μίλια: Συμβατικά πλοία και ταχύπλοα συνδέουν τον Άγιο Κωνσταντίνο με την Γλώσσα (2 ώρες & 15 λεπτά με ταχύπλοο ή 4 ώρες & 15 λεπτά με συμβατικό) και την Σκόπελο (3 ώρες με συμβατικό πλοίο).

Από τον Βόλο - 60 μίλια: Για Γλώσσα 1.5 έως 2 ώρες με ταχύπλοο ή σχεδόν 4 ώρες με συμβατικό. Για το λιμάνι της Σκοπέλου 2 ώρες με ταχύπλοο ή 4 ώρες με συμβατικό.

Από την Κύμη (Εύβοια) - 45 μίλια: Για το λιμάνι της Σκοπέλου (3 ώρες με συμβατικό πλοίο).

Από το Μαντούδι (Εύβοια) - 25 μίλια: Για Γλώσσα (1.5 ώρα με συμβατικό πλοίο).

Από Θεσσαλονίκη - 110 μίλια: Για το λιμάνι της Σκοπέλου, 4 ώρες με ταχύπλοο.

Το ταξίδι από την Αλόννησο διαρκεί μόλις 20 λεπτά μα ταχύπλοο, ενώ από την Σκύρο 6 ώρες με συμβατικό.

Για όλα τα δρομολόγια επισκεφτείτε το σwww.openseas.gr